Партномер
 • A1376, A1395, A1396, A1397
Моделі
 • Apple iPad 2 (2011)
Партномер
 • A1389, A1403, A1416, A1430, A1458, A1459, A1460
Моделі
 • Apple iPad 3 (2012)
 • Apple iPad 4 (2012)
Партномер
 • A1432, A1445, A1454
Моделі
 • Apple iPad Mini (2012)
Партномер
 • A1474, A1475, A1476, A1484, A1822, A1823, A1893, A195
Моделі
 • Apple iPad Air 9.7" (2017)
 • Apple iPad 5
Партномер
 • A1489, A1490, A1491, A1512, A1599, A1600, A1601
Моделі
 • Apple iPad Mini 2
 • Apple iPad Mini 3
Партномер
 • A1546, A1538, A1550
Моделі
 • Apple iPad mini 4
Партномер
 • A1546, A2124, A2125, A2126, A2133
Моделі
 • Apple iPad mini (2019) 5th generation
Партномер
 • A1547, A1566, A1567
Моделі
 • Apple iPad Air 2 (2014)
 • Apple iPad 6
Партномер
 • A1577, A1584, A1652
Моделі
 • Apple iPad Pro 12.9 1-st generation (2015)
Партномер
 • A1664, A1673, A1674, A1675
Моделі
 • Apple iPad Pro 9.7 (2016)
Партномер
 • A1670, A1671, A1754, A1821
Моделі
 • Apple iPad Pro 12.9'' 2-nd generation (2017)
Партномер
 • A1701, A 1709, A1798, A1852
Моделі
 • Apple iPad Pro 10.5 (2017)
завантажити ще