Конектор материнської плати для батареї Sony E2003 Sony Xperia E4g

Партномер
  • 2303000119W
Моделі
  • Sony E2003 Xperia E4g
  • Sony E2006 Xperia E4g
  • Sony E2033 Xperia E4g Dual
  • Sony E2043 Xperia E4g Dual
  • Sony E2053 Xperia E4g LTE
  • Sony F3311 Xperia E5
  • Sony F3111 Xperia XA
  • Sony F3112 Xperia XA Dual