новини та активність

Відділ “Підбору” розширює спектр своїх послуг!

28.07.2020
Відділ “Підбору” розширює спектр своїх послуг!

Шановні клієнти!

Зовсім нещодавно ми стали глобально розширювати наш асортимент. Ми впевнені, що ви помітили це і не змогли пройти повз нашого маркетплейсу. Аксесуари, запчастини до телефонів, комплектуючі до ноутбуків та багато іншого з'являється без упину в продажу.

Дуже велика кількість майстрів і сервісних центрів скористалися послугами нашого маркетплейсу, та придбали запчастини для ремонту ноутбуків. Кількість запитів до менеджерів стосовно допомоги в пошуку необхідної запчастини - стає дедалі більше, і ми вирішили допомогти вам.

Гадаємо, ні для кого не секрет, що у нас є чудова послуга, яка допомогла великій кількості майстрів - а саме "Підбір". За роки роботи, відділ оптимізував свою роботу і звів до мінімуму кількість апаратів, які залишилися без підібраних запчастин. І у зв'язку з ростом запитів на підбір комплектуючих до ноутбуків - ми розширюємо наш відділ "підбору", і тепер ви можете відправляти не тільки телефони та планшети нашим майстрам, а й ноутбуки!

Наша команда зможе допомогти вам у підборі матриць, акумуляторів та клавіатур до ноутбуків.
Перші 2 місяці, дана послуга буде абсолютно безкоштовною для кожного нашого клієнта!

Умови підбору: тут
Бланк оформлення: тут
Терміни виконання: протягом 5 робочих днів з дня отримання апарату відділом "Підбору".

Зверніть увагу!

При невиконанні умов, термін виконання підбору буде збільшений! Щоб уникнути непорозумінь, дотримуйтесь умов підбору, це дозволить нам виконати роботу максимально швидко і ефективно.

Наша мета - успішний бізнес наших клієнтів!