Блог

Чудова альтернатива High Copy і ORIG дисплеїв для iPhone - новий 3D сенсорний РК-екран HO3!

15.05.2019 | Вінниця Малінка Іван
Чудова альтернатива High Copy і ORIG дисплеїв для iPhone - новий 3D сенсорний РК-екран HO3!

Що таке технологія сенсорного РК-дисплея HO3?

Зазвичай для рідкокристалічних екранів сенсорні датчики виконуються у вигляді окремих або дискретних шарів, накладених поверх дисплея (ці конструкції називаються «дискретними», щоб підкреслити той факт, що сенсорна функція існує окремо у вигляді накладення на дисплей). На ринку РК-екранів існують дві основні технології інтеграції сенсорів і дисплеїв - технологія Out-cell  - на нашому ринку прийнято вважати як High Copy (CMR) в якому кожен елемент виконаний у вигляді окремого шару в багатошаровій панелі з РК -дисплеєм. Технологія In-cel на нашому ринку - original (EOM) в якому, сенсор безпосередньо інтегрований в рідкокристалічний РК-дисплей, а весь стек складається з РК-дисплея і 3D-сенсорного шару. HO3 3D In-cell Touch це нова технологія в якій, 3D сенсор, сенсор і РК-дисплей об'єднані в одному шарі.

 

Нова технологія і її п'ять головних переваг

1. Ідеальна сумісність з оригінальним корпусом

Екрани CMR (H/C) часто звинувачують в тому, що вони неправильно поміщаються в корпусі, так як вони набагато товщі за оригінальні екрани через шар дискретного сенсорного датчика. В екрані HO3 все об'єднано в один шар, що робить НО3 ще тонше, ніж оригінальні екрани. В результаті HO3 демонструє такі ж відмінні характеристики при установці, як і оригінальні екрани.


2. Чудова сенсорна чутливість

РК-дисплей HO3 3D In-Cell Touch володіє чудовими сенсорними характеристиками. Більш тонка панель робить сенсорну зворотний зв'язок більш точним і забезпечує відмінну реакцію при дотиканні екрану пальцями.

3. Відмінна видимість

Без зовнішнього сенсорного шару, 3D сенсорний РК-дисплей HO3 забезпечує дуже хорошу якість зображення з високим коефіцієнтом пропускання і низькою відбивною здатністю. Більш вузька відстань від заднього підсвічування до поверхні дисплея збільшує яскравість і перенесення кольорів дисплея.


4. Низький рівень споживання енергії

Оскільки сенсорні датчики і РК-дисплей об'єднані в один шар, відображення і заломлення світла зменшились. Це робить екран HO3 більш проникаючим і енергоефективним. Екрани HO3 демонструють кращу енергоефективність, ніж екрани CMR і OEM.

5. Розширені можливості контролера IDC

Для 3D сенсорного РК-дисплея HO3 потрібно тільки одна вбудована мікросхема контролера драйвера (IDC) для одночасного виконання функцій дисплея, сенсорного екрану і 3D-торкання, що підвищує енергоефективність, яскравість, колір і контрастність.


 

Резюме

Чудова продуктивність і ефективне енергоспоживання роблять РК-дисплей HO3 3D In-Cell Touch чудовою альтернативою екранів iPhone. Це середній сегмент, який в більшості випадків вибирають наші клієнт. Вдалих покупок, Ваш Техно +

 

Більш наочне порівняння різних технологій показано в цьому відео.

2986
Поділитися з друзями