Блог

Відділ Підбору запчастин

08.01.2020 | ТН Вінниця Ліпінський Богдан Олександрович
Відділ Підбору запчастин

Шановні клієнти!

Ви всі прекрасно знаєте, що одною із послуг нашої компанії є підбір запчастин. Ця послуга безкоштовна, є можливість швидкого підбору за 1 у.о. Відділ взявся за справу правильно. Провели оптимізацію роботи, розробили інструкцію (з нею можна ознайомитись в розділі Довідка), завдяки ній при дотриманні всіх правил можливість підбору проводиться набагато швидше. Відділ з минулого року покращив свій кваліфікаційний рівень! Звели до мінімуму процент апаратів, які не підбиралися, максимально точно проводили діагностику апаратів і передавали інформацію клієнтові. Покращили рівень прошивок китайських апаратів (відео ви можете переглянути на нашому Youtube каналі), активно співпрацюють з іншими відділами.

Тепер перейдемо до цифр за 2019 рік.

Як висновок за 2019 рік взяли в роботу 2595 апаратів, з яких 2110 було підібрано (81,31%). Порівняно з 2018 роком відсоток підборів значно збільшився за рахунок уміння прошивати гаджети. Ми не зупинятимемось на досягнутому, а будемо вдосконавлюватись з кожним днем!

Звертаємо Вашу увагу, при недотриманні умов підбору, термін виконання буде збільшено! Щоб уникнути непорозумінь дотримуйтесь будь ласка правил, це дозволить нам провести підбір запчастини максимально швидко та ефективно.

Наша мета - успішний бізнес наших клієнтів!


1080
Поділитися з друзями