Блог

Відділ забезпечення якості - новий формат роботи.

20.12.2019 | Вінниця Малінка Іван
Відділ забезпечення якості - новий формат роботи.

Активна фаза роботи Відділу закінчилась. Відгуків і пропозицій стало поступати все менше і менше. Це не означає, що Ваша активність впала, скоріше ми закрили всі нагальні питання, відкинули всіх недобросовісних постачальників і потреба в постійних зверненнях зникла. Це не означає, що відділ припиняє свою роботу, скоріше переформатує її і направить на виконання певних точкових завдань. 

Завдяки Вашій підтримці ми отримали 96 звернень в розділі “Рекомендації” та детальні описи при поверненнях. Все опрацьовано і проведені роботи по ліквідації недоліків, а саме:

  • протестовано 287 проблемних деталей і знято з продажу 18 позицій (157  запчастин);

  • отримано значну кількість зауважень по 6-х позиціях  - ми змінили постачальника!!!

  • по  11 - ти позиціями було зроблено пересорт на складі.

Ваші відгуки продовжують допомагати нам в коригуванні описів на сайті - по 5-ти позиціях змінено опис.

За цей період відділ дуже тісно працював по АКБ Prime. На початковому етапі роботи з цим брендом ми не витрачали зусилля на контрольне перетестування заявлених характеристик. Свою помилку ми зрозуміли вже тоді коли від вас стало поступати багато нарікань по деяким позиціям і в процентному співвідношенні це були катастрофічні цифри. Не на руку нам був ще той факт, що це самі ходові моделі і враження в цілому по самому бренду Prime ви робите саме по кількості зроблених покупок, не аналізуючи весь асортимент.

Оброблені звернення по АКБ Prime:

  • отримано значну кількість зауважень по 9-ти позиціях  - ми змінили постачальника!!!

  • по  7 - ми позиціями було зроблено пересорт на складі.

І головне, щоб змінити на краще ваше відношення до бренду, ми взагалі виводимо з Prime АКБ, які не відповідають заявленим характеристикам і переводимо їх в COPY з пониженням вартості.

Також ми закупили багато обладнання і виділили окреме приміщення для тестування АКБ. Спеціально для вас відзняли ролік, в якому показано процес тестування АКБ з детальним поясненням процесу тестування.

 

Ми продовжуємо робити все, щоб Ви знали, що в Техно+ менше браку ніж у всіх постачальників в Україні!

869
Поділитися з друзями